Som vårt ansikt utad det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. Vi ser etter deg som er faglig interessert og vil jobbe for et bedre miljø.

Östberg Norge er totalleverandør innen ventilasjon, sentralstøvsuger og vifter. Vi leverer løsninger for både bolig og næring over hele landet. Selskapet leverer kvalitetsprodukter og har en stor kundeportefølje bestående av store aktører i det norske markedet.

Arbeidsoppgaver:

  • Service og vedlikehold av ventilasjonsaggregater og sentralstøvsugere
  • Planlegging, oppfølging og utførelse av serviceavtaler
  • Kundeoppfølging og rapportering

Send oss gjerne en søknad med CV om dette er interessant for deg.
Vi vurderer søkere fortløpende og aktuelle kandidater vil høre fra oss innen kort tid.


Kontaktperson

Anka Hørte
akh@ostbergnorge.no